کاکایی سر سیاه

Rate this item
(0 votes)

نیم رخ سایه پرنده

طبقه‌بندی علمی

فرمانروا:جانوران

شاخه: طنابداران

رده:پرندگان

تیره کاکایی-laridae

نام علمی:Larus ridibundus

نقشه پراکندگی کاکایی سر سیاه:

نام انگلیسی : Black-headed Gull

نام فرانسوی : Mouette rieuse

نام علمی (لاتین) : Larus ridibundus

 

چطور پیدایش کنیم :


37 سانتی‌متر ؛ یک کاکایی نسبتا کوچک و فعال که اغلب دور از دریا دیده می شود . در حال پرواز ، سفیدی حاشیه جلویی بال‌های نوک‌تیز آن نشانه تشخیص خوبی است . سطح زیرین شاهپرهای نخستین آن خاکستری تیره و منقار و پاهایش و منقار و پاهایش باریک و قرمز رنگ می باشد . سرش در تابستان قهوه‌ای شکلاتی و در زمستان سفید است ، با لکه‌هایی در جلو و عقب چشم . پرنده نابالغ سطح پشتی و تارک قهوه‌ای پرنقش دارد ، دم سفیدش در انتها سیاه است و بالهایش دارای حاشیه سفیدی در جلو می باشد ، طرح سرش شبیه پرنده بالغ در پروبال زمستانی است ، منقار آن زردرنگ با نوک تیره و پاهایش زرد تیره است .  کاکایی سر سیاه در پرواز از کاکایی‌های بزرگ چابک‌تر است . کاکایی نوک‌سبز اندکی از این پرنده بزرگتر است و در تمام فصول به وسیله منقار و پاهای تقریبا سبز رنگ و طرح متفاوت سر و بال از آن تشخیص داده می شود .!



زیستگاه :


کاکایی سر سیاه معمولا در طول ساحل ، در لنگرگاه‌ها ، در مسیر رودخانه‌ها ، کنار دریاچه‌ها و گاهی در کشتزارها و دور از آبهای وسیع دیده می شود . به صورت دسته‌جمعی در مرداب ها ، چمنزارها ، سواحل شنی و جزایر دریاچه‌ای زادوولد می کند .!

Read 6916 times Last modified on چهارشنبه, 13 ارديبهشت 1391 07:03

همکاران ما

Arthur Morris/www.BIRDSASART-blog.com     

  دانشنامه پرندگان ایران برنده تندیس طلایی بهترین سایت علمی ایران