اردک سیاه کاکل

Rate this item
(2 votes)
وضعیت حفاظتی اردک سیاه کاکل

وضعیت حفاظتی اردک سیاه کاکل:

هنوز برنامه حفاظتی خاصی برای این پرنده در نظر گرفته نشده است.

نیم رخ سایه پرنده

اردک سیاه کاکل اندازه پرنده: 25-50 Cm

طبقه‌بندی علمی

فرمانروا:جانوران

شاخه: طنابداران

رده:پرندگان

راسته:غاز سانان-anseriformes

اردک های غواص-diving-ducks

نام علمی:Aythya fuligula

نام انگلیسی:


Tufted Duck

نقشه پراکندگی اردک سیاه کاکل:

پراکندگی اردک سیاه کاکل

اردک سیاه کاکل از جمله پرندگانی ست که زمستان‌ها نسبتا فراوان بوده است ، در گذشته امکان آن می رفته که در شمال غربی ایران زادوولد می کرده است .!

اردک سیاه کاکل - 5.0 out of 5 based on 2 votes


چطور پیدایش کنیم :


اردک سیاه کاکل 43 سانتی‌متر است ؛ سیاه کاکل نر، که سیاه و سفید است ، امکان دارد با اردک سر سیاه که کمی بزرگ‌تر از آن است اشتباه گرفته شود ، ولی به وسیله سطح پشتی سیاه یکدست و کاکل باریک آویزان مشخص می شود .

در دوران تولک شبیه ماده ولی پررنگ‌تر است . ماده سیاه کاکل ، قهوه‌ای‌تر است با کاکلی کوتاه‌تر و گاهی حاشیه سفیدی در قاعده منقار . ماده اردک سر سیاه نیز به همین شکل است ولی سفیدی صورتش بیشتر ، سطح پشتی آن کمرنگ‌تر و منقارش بزرگ‌تر است . در پرواز ، "سیاه کاکل " و " سر سیاه " بالغ هر دو نوار بالی سفید مشخصی دارند که تقریبا سراسر طول بال را می پوشاند ( رجوع شود به اردک سر سیاه )




صدای اردک سیاه کاکل:

صدای این پرنده عمدتا در فصل تولید مثل و شبیه «کر...ر» شنیده می شود.

زیستگاه اردک سیاه کاکل

اغلب در دریاچه ها و سواحل دریا دیده می شد .
اردک سیاه کاکل در گذشته در دریاچه‌ها و آبگیرهای ایران زادوولد می کرده است  .

Read 6426 times Last modified on چهارشنبه, 04 ارديبهشت 1392 18:41

همکاران ما

Arthur Morris/www.BIRDSASART-blog.com     

  دانشنامه پرندگان ایران برنده تندیس طلایی بهترین سایت علمی ایران